Testare / implementare

Home » Servicii » Gama de servicii profesionale oferite » Testare / implementare

 

Categorii :

Va oferim posibilitatea testarii, la sediul firmei noastre a unei variantei demo a solutiei tehnice propuse, astfel încât sa puteti fi sigur ca tehnologia pe care o selectati ruleaza perfect din prima zi.

Serviciile de implementare au la baza  o planificare detaliata a tuturor etapelor de lucru si o atentie deosebita acordata detaliilor de executie, in conformitate cu cerintele solicitate de beneficiar si asumate de catre firma noastra.

Un aspect important al fiecare solutii oferite este instalarea si punerea în aplicare. O instalare bine planificata, suprapusa peste un proiect intocmit in mod corespunzator este vitala pentru implementarea cu success a sistemului. Acest lucru este important mai ales în zilele noastre, cand sunt oferite solutii complexe  si interdependente, de retele wired si wireless, de voce si date. Toate elementele ce fac parte din solutia propusa respectiv locatia, tipurile de cabluri, puterea consumata,conexiunile de retea LAN si WAN, considerentele de mediu, interferentele radio, adresele IP, interoperabilitatea retelei, etc, vor trebui sa fie luate în considerare. Planificarea tuturor acestor aspecte, cunostintele asumate si experienta acumulata de catre firma noastra sunt garantia ca sistemul Dvs va rula timp indelungat fara probleme


Pentru mai multe detalii contactati-ne!