Alcatel-Lucent IC Phone

Home » Noutati » Alcatel-Lucent IC Phone

 

Extra :

Forum:

Mai multe detalii pe forum.

Citeste mai mult...
Vezi forum ...

Alcatel-Lucent OmniTouch ™ 8082 IC My Phone  face parte din noua era a telefoanelor desktop, prin accesul sau facil la multiple aplicaÅ£ii multimedia, fiind incadrat in acelasi timp de un design rafinat si deosebit de elegant.Avand la baza un software complet nou si o interfata deschisa, telefonul transfera nivelul de conversatie din cadrul companiei Dvs intr-un cadru cu aplicatii multimedia si cu o interfata de utilizator complet noua. Telefonul dispune de un LED touch screen de 7 inch si include conectare la dispozitivele Bluetooth si USB. 

"Utilizatorii din ziua de azi sunt obisnuiti cu experientele puternice propuse de smart-phone-urile cu aplicatii aparent nelimitate, dar atunci când utilizeaza telefoanele desktop traditionale sunt cu un pas înapoi în timp", a declarat Nicolas de Kouchkovsky, Chief Marketing Officer, Enterprise, Alcatel-Lucent . "Cu ALCATEL IC My Phone, ne vom extinde dincolo de nivelul actual de comunicatii in care apelurile simple de voce au aplicatii limitate, într-o adevarata experienta multimedia, cu acces la o gama larga de aplicatii, care vor conduce la îmbunatatiirea productivitatii si accesul mai usor la oameni si informatii."

Alcatel-Lucent My IC Phone pentru industria hoteliera vine în doua pachete. Pachetul "Basic" include o pagina de pornire personalizata pentru interfata cu utilizatorul telefonului, interfata optimizata pentru hoteluri prin furnizarea de servicii simplificate in  camera gen check-out si apeluri de trezire. Pachetul "Rich" ofera capabilitati avansate care permit clientilor sa controleze functii precum temperatura din interiorul camerei, iluminatul camerei,precum si servicii mass-media pentru muzica si filme. Pachetul "Rich"   permite hotelurilor afisarea de mesaje promotionale si de publicitate direct pe  interfata telefonului.