Prezentarea firmei

Home » Despre noi » Prezentarea firmei

 

Categorii :

Scurt istoric

În mai putin de 3 luni de la infiintare, respectiv din martie 1997, Pentagon Business Com a devenit partener autorizat pentru Alcatel Business Systems France, oferind solutii complete pentru telecomunicatii:vanzare centrale telefonice Alcatel, instalari echipamente Alcatel, configurari, service centrale telefonice Alcatel, consultanta, upgrade-uri hardware si software, servicii dupa-vanzare, întretinere si instruire.


La ora actuala Pentagon Business Com este unul dintre principalii importatori si are statutul de ALCATEL CERTIFIED PARTNER - Expert Level - pentru Alcatel Lucent Enterprise Franta
Aceasta pozitie a fost castigata datorita serviciilor de inalta calitate oferite si profesionalismului echipei compusa din personal cu experienta,  în mod constant instruit din punct de vedere comercial si tehnic, în centrele de formare Alcatel din Franta si Austria.


Cartea de vizita

Firma noastra are o echipa tehnica compusa din ingineri si tehnicieni cu experienta, oferind servicii de înalta calitate pentru analiza, proiectarea, implementarea si întretinerea  tuturor echipamentelor de voce si date ALCATEL.

S.C. PENTAGON BUSINESS COM SRL se mândreste cu abordarea sa focusata pe cerintele clientului, primind recomandari din partea tuturor beneficiarilor nostri, impresionati  de abilitatea firmei noastre de a oferi solutii si mai ales servicii de înalta calitate.

S.C.PENTAGON BUSINESS COM ofera un pachet intreg de servicii : consultanta si proiectare -in vederea obtinerii unor solutii tehnice adaptate pentru clientii sai-, de instalare, testare si instruire, precum si asistenta tehnica in perioada de garantie si postgarantie.

SC PENTAGON BUSINESS COM SRL ofera solutii complete de comunicatii  pentru a ajuta companiile in atingerea obiectivelor lor strategice. Imbunatatirea proceselor de afaceri, optimizarea eficientei si randamentul investitiilor tehnologice sunt rezultatele obtinute de clientii firmei noastre ca urmare a solutiilor si serviciilor oferite.
 
Ca partener de încredere in relatiile noastre contractuale, ne-am cladit o reputatie pentru a face diferenta pentru performanta in afaceri.  Cu integritate, excelenta si pasiunea pentru munca noastra, dorim sa furnizam in permanenta cele mai bune servicii pentru clientii nostri.


Competente profesionale

1997        Pentagon Business Com a  semnat parteneriatul cu  Alcatel Business Systems France .

2002        ALCATEL BUSINESS SYSTEMS Franta  a certificat statutul firmei noastre de  ALCATEL CERTIFIED PARTNER – EXPERT LEVEL, cu ultima re-certificare în 2010.

2004        Societatea noastra a implementat sistemul de management al calitatii care îndeplineste cerintele standardului ISO 9001:2000 / 9001:2008

2010        Recertificarea implementarii si mentinerii standardului de calitate ISO 9001/2008

2010        Obtinerea de catre personalul firmei noastre  de certificari tehnice complete din partea producatorului pentru centralele telefonice ALCATEL OXO si ALCATEL OXE

2011        Reconfirmarea statutului firmei S.C.PENTAGON BUSINESS COM SRL de partener autorizat ALCATEL CERTIFIED PARTNER – EXPERT LEVEL

S.C. Pentagon Business Com are capacitatea profesionala si financiara pentru a asigura:

- instalarea si configurarea intregii game de centrale telefonice ALCATEL OXO, ALCATEL OXE, etc

- instalarea si configurarea echipamentelor de date ALCATEL

- asistenta tehnica în timpul perioadei de garantie si post garantie

- suport tehnic la cerere

- training-uri utilizatori

- upgrade-uri ale echipamentelor ALCATEL


Obiective

Obiectivul principal al firmei noastre este de a integra produsele si serviciile furnizate de ALCATEL si sa propuna beneficiarilor sai un spectru complet de solutii de voce si date bazate pe cele mai noi tehnologii dezvoltate pentru România.

Noi credem ca avem toate premisele pentru a deveni unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata româneasca de telecomunicatii.

Pentru mai multe detalii contactati-ne!